Open monumentendagen Brussel

jdp_2016-page-001

De vaste lezer van deze blog had het vast al begrepen: hier is een Brusselaar aan het woord die veel van haar stad houdt! Geen kans laat ik dan ook onbenut om nieuwe plekjes te leren kennen, zeker niet als het gaat om gebouwen waar ik dagelijks voorbij kom, maar die normaal niet toegankelijk zijn voor het grote publiek. De open monumentendagen die binnenkort plaatsvinden zijn dan ook de perfecte gelegenheid om er toch eens binnen te wandelen. De vijf gebouwen die ik dan graag wil bezoeken zijn:

1. het stadhuis van Sint-Gillis

2. de Beurs van Brussel

3. de site van Thurn & Taxis

4. een vrijmetselaarstempel

5. het Hongaars huis in Elsene

Sprout+typo_black

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *